Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nou impuls de la custòdia del territori a Terres de l'Ebre

Dijous 11 Abril 2019 - 14:48

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià segueix treballant per fomentar acords de custòdia del territori a la seva zona d'actuació.
 
El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià segueix treballant per fomentar acords de custòdia del territori a la seva zona d'actuació. Per aquest motiu estan duent a terme diverses iniciatives:
 
- Han creat una pàgina a Facebook i nou logotip del projecte "Custòdia per Desenvolupament" per anar informant de les accions que promouen.

- Fa uns dies van fer la xerrada informativa del projecte "Recuperem el barranc d'Els Reguers", que impulsen en sinèrgia amb Graëllsia i l’Ajuntament de Tortosa. Amb aquest projecte volen difondre els valors tangibles i intangibles del paisatge i de l’espai del barranc. També està previst firmar-hi acords de custòdia i actuacions relacionades amb la pedra seca. El proper 16 d’abril faran la jornada “Patrimoni natural com a eina de desenvolupament”.

- Impulsen un nou acord de custòdia entre l'Ajuntament d'Alcanar, Picampall i el Cicle Formatiu d'Educació i Control Ambiental de l'Escola d'Aqüicultura de la Ràpita per divulgar la riquesa l'aiguamoll de Sòl de Riu. En aquest nou acord Picampall es comprometrà a realitzar activitats de foment del patrimoni ornitològic, accions de senyalització, visites guiades..., mentre que l'Ajuntament els cedirà l'espai natural i posarà a la seua disposició els recursos humans i materials necessaris. A més, el projecte inclourà la incorporació d'un estudiant en pràctiques de formació dual.

En els propers mesos des del Consorci preveuen seguir impulsant la custòdia del territori. Una de les accions previstes és la organització d'una jornada sobre l'aplicació del 0,5 % de l'IBI municipal a projectes de conservació.
 

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies