Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participem al projecte "Canal parlament"

Divendres 25 Gener 2019 - 10:52

Animem a les entitats del sector a que ens traslladin les seves necessitats i problemàtiques.
 
Des del mes de desembre passat, la XCT participa al projecte “Canal Parlament” de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental (O3SAC). Aquest projecte té per objectiu canalitzar les demandes de les entitats del tercer sector i establir un servei de reunions periòdiques amb els diferents òrgans de govern i els partits amb representació al Parlament. Amb aquest mecanisme es busca que les entitats puguin traslladar els seus principals problemes, inquietuds i necessitats als òrgans polítics i de govern que poden tenir un paper actiu en la satisfacció d’aquestes demandes.

De moment ja hem mantingut diverses reunions amb representants al Parlament d'ERC, PSC i Ciutadans . En aquestes reunions les persones amb qui ens hem reunit han mostrat interès en els punts exposats i hem acordat mantenir un contacte periòdic per anar treballant conjuntament. 

Animem a les entitats del sector a que ens traslladin les seves necessitats i problemàtiques per articular i treure fruit al projecte. Podeu contactar amb nosaltres a través de la Mireia, la jurista de la XCT (msalazar@xct.cat) 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies