Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Grup de Treball de Custòdia Fluvial visita el riu Foix en motiu de la nova implementació de cabals ambientals.

Dimecres 25 Juliol 2018 - 15:08

La sortida va comptar amb més de 40 assistents. 
El passat 20 de juliol es va dur a terme la sortida tècnica organitzada pel Grup de Treball de Custòdia Fluvial de la XCT al riu Foix, a fi de parlar dels cabals ambientals, que són de caràcter obligatori des del passat 1 de juny.

La sortida es va dividir en 2 parts: 
 
- A la primera part es va visitar el pantà del Foix. El gerent de la instal·lació ens va explicar el funcionament de la presa. Posteriorment diverses tècniques de l'Agència Catalana de l'Aigua ens van explicar les accions que estan duent a terme per implementar els cabals ambientals, així com els plans de futur.

- La segona part de la visita es va realitzar a la desembocadura del riu Foix, a Cubelles. Allà vam comptar amb la presència de l'alcaldessa del municipi, el regidor de medi ambient i el tècnic contractat per implementar un pla de gestió de l'espai. Durant la visita vam poder veure les mesures que estan duent a terme per comptabilitzar conservació i usos recreatius en zones sota forta pressió antròpica.
 
                
Un cop finalitzades les visites, els membres del nucli actiu del Grup de Treball de Custòdia Fluvial es van reunir per parlar sobre la Comissió de Seguiment dels convenis de custòdia fluvial amb l'ACALa sortida ha comptat amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de  l'Agència Catalana de l'Aigua, l’Ajuntament de Cubelles i Green Solutions.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies