Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Èxit de la 7a Plantada Popular al riu Francolí

Dilluns 9 Abril 2018 - 17:12

La jornada va comptar amb unes 800 persones. 

El passat 17 de març a la ciutat de Tarragona es va celebrar la 7a Plantada Popular al marge dret del riu Francolí. Novament aquesta activitat, organitzada per l’Associació Aurora i Fundación Repsol, va ser un èxit. Van participar-hi més de 800 persones i s’hi van plantar 1.400 plantes autòctones, de 7 espècies diferents, amb la finalitat de reforestar el marge dret del riu. L’actuació va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i de la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona.
 
Enguany com a novetat, a més de plantar, es va fer manteniment de les plantacions de l’edició anterior. Aquesta activitat té un marcat caràcter ambiental i social. La finalitat de la plantada és recuperar el bosc de ribera del riu al seu pas per la ciutat de Tarragona i implicar-hi als veïns, alhora que té l'objectiu d'integrar social i laboralment el col·lectiu de persones amb discapacitat mental que acull l’Associació Aurora.
 
Les brigades d’Aurora preparen un dies abans el terreny. El dia de la plantada reparteixen tot el material i ajuden als participants a plantar. Posteriorment, durant un període de 8 mesos, realitzen les taques de manteniment de les plantacions.

Text i imatges > Nota de premsa de l'Associació Aurora.



 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies