Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Sessió informativa - Convenis i subvencions de custòdia fluvial

Dijous 1 Març 2018 - 17:57

La sessió tindrà lloc el proper 15 de març a Barcelona.
L’ACA vol promoure els acords de custòdia fluvial entre els actors del territori implicats per fomentar la millora i la restauració dels ecosistemes aquàtics. En aquest marc, el Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya (Decret 1/2017) contempla inversions de 1,6 M€ fins al 2021 per ajudes que permetin l’assoliment d’aquest objectiu i aconseguir els objectius de bon estat de les masses d’aigua d’acord amb la planificació aprovada.

Arran de la publicació de les bases d’una línia de subvencions per a actuacions de recuperació de riberes i de millora de l’estat ecològic en zones humides amb acords de custòdia (Resolució TES/90/2018, de 25 de gener), l’ACA, en col·laboració amb el DTES, organitza aquesta sessió informativa per explicar i guiar a les entitats i altres ens interessats el procediment per tramitar els convenis de custòdia fluvial i per sol·licitar la subvenció, així com l’objecte i la finalitat d’aquestes.

ORDRE DEL DIA
09:15 - Recepció i acreditació
09:30 - Benvinguda. Marta Subirà. Secretària de Medi Ambient
09:45 - Convenis de custòdia fluvial. Bases i procediment de tramitació administrativa
10:00 - Subvencions de custòdia fluvial. Bases i procediment de tramitació administrativa
10:15 - Pausa - cafè
10:40 - La XCT i els acords de custòdia fluvial
11:00 - Exemples de convenis en marxa: cas de la Fundació Emys i La Sínia
11:30 - Torn de preguntes i comentaris
12:30 - Clausura

Participants
Entre d'altres la sessió comptarà amb representants de l'Agència Catalana de l'Aigua (Àrea de la Gestió del Medi, Diego Moxó, Toni Munné, Eve Garcia, Caro Solà), Representants de les Demarcacions Territorials i tècnics a càrrec dels convenis de custòdia i representants de la Xarxa de Custòdia del Territori (Anna Subirana, Marc Vilahur, Pere Josep Jiménez, Hector Hernàndez).
 
Lloc de realització: Sala d'actes. Carrer Provença 260. Barcelona
És necessària inscripció prèvia a través del formulari d'inscripció.

Per a més informació consulteu el programa de l'acta
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies