Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Crònica de l'Assemblea Anual 2017 de la XCT

Dijous 20 Juliol 2017 - 14:06

Entre d'altres, l'Assemblea va aprovar la composició del nou consell de membres de la XCT.
La passada edició de l'Assemblea Anual de la XCT es va celebrar a les instal·lacions de l'empresa vitivinícola Segura Viudas, en motiu de l'acord de custòdia que han signat amb SeoBirdLife durant aquest any. Concretament la trobada  va tenir lloc a la masia principal de la finca, un edifici històric amb molt d'encant.

La principal novetat de l'Assemblea Anual de la XCT és que es va realitzar conjuntament amb l'Assemblea de la XVAC (veure programa de l'Assemblea). Cada assemblea disposava del seu propi ordre del dia i del seu propi acta. Aquest fet és fruït del procés de confluència amb el que estan treballant ambdues entitats. Gràcies a la confluència de les dues assemblees, els membres de cada entitat van poder conèixer el treball que realitza tant la XCT com la XVAC, tot enriquint la visió de conjunt.

A més, durant l'Assemblea es va aprovar la nova composició del Consell de membres de la XCT:
 
Càrrec Entitat Representant
Presidència Fundació Emys Marc Vilahur
Vicepresidència Grup de Natura Freixe Pere Josep Jiménez
Secretària Consorci del Lluçanès Laura Megias
Tesoreria Seo BirdLife Cristina Sànchez
Vocal Centre Tecnològic Forestal de Catalunya Jordi Camprodon
Vocal Fundació Vincles Lluís Pagespetit
Vocal Llavors Orientals Jordi Puig
Vocal GOB Menorca Eduard Furró
Vocal Ajuntament de Granollers Albert Camps
Vocal GEPEC - EdC Marc Torrents
Vocal Fundació Universitària Balmes - UVIC Jordi Villà
Vocal Limonium SL Eduard Soler
Vocal Fundació ENT Ignasi Puig
Vocal Consorci de les Gavarres Oriol Armet
Vocal Diputació de Barcelona Carles Castell


Per la tarda es va realitzar una sortida de camp. La sortida va ser guiada conjuntament entre representants de la delegació catalana de SEO BirdLife i un representant de Segura Viudas. Durant el recorregut ens van mostrar el valor ecològic de l'espai i les accions de conservació que hi hestan duent a terme en el marc de l'acord de custòdia que han signat!L’acord de custòdia del territori entre l’Heretat Segura Viudas i SEO-BirdLife, que estableix una col·laboració contínua per actuar en el territori, es basa en un pla estratègic de col·laboració de cinc anys amb tres eixos principals: identificar i censar acuradament la població d’ocells, elaborar propostes de foment de la biodiversitat i la creació de noves activitats de difusió i material informatiu que complementin les visites enoturístiques amb el descobriment dels valors naturals de la finca.


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies