Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Noves incorporacions al Projecte Boscos de Pastura

Dijous 2 Febrer 2017 - 15:47

S'hi han incorporat 3 finques més.
 
Text i imatges > Web de Productes Locals del Lluçanès

El projecte Boscos de Pastura ja compta amb 3 acords més per treballar al silvopastura i la minimització del risc d’incendis a les finques de Riambau (Sant Bartomeu del Grau), Manyaques (Lluçà), i Anfruns (Les Llosses). amb aquests acords ja en són 9 les finques incorporades al Projecte amb més de 400ha de bosc. L’Associació de Propietaris Forestals del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès, treballen des de fa 3 anys en la promoció de la silvopastura, la reducció del risc d’incendis i la millora de la biodiversitat dels boscos del Lluçanès en el projecte Boscos de Pastura, que posa en contacte propietaris de finques forestals amb ramaders i pastors interessats en ampliar la seva base territorial amb pastures arbrades i boscos pasturables millorant la viabilitat de les explotacions ramaderes i mantenint en bon l’estat del bosc.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies