Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participem a la conferència de Bosland tot presentant els resultats del projecte LandLife

Dijous 3 Novembre 2016 - 13:17

La conferència va tenir lloc el passat 13 d'octubre a Bèlgica.
 

Sota el títol "Bosland 10th anniversary conference. Passion for Nature. Integrated Governance - Mainstreaming Opportunities for Nature & Society", en Marc Vilahur, com a president de la XCT, va realitzar la conferència "LIFE and Land Stewardship – Lessons learned".

Durant la conferència vam tenir la oportunitat de debatre sobre els valors i enfocaments de la governança en espais naturals, no només important per a la natura, sinó també per a altres dimensions (salut humana, el desenvolupament econòmic, la creació d'ocupació, el clima, etc.). A més, durant la conferència el concepte de custòdia del territori va generar gran interès per als representants de les institucions europees i també els propietaris i organitzacions sense ànim de lucre, valorant positivament l'oportunitat de crear sinergies positives a la regió.

Esperem que la participació a aquesta conferencia servís per aumentar l'aplicació de la custòdia del territori a Europa!
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies