Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Bona resposta a la crida de préstecs personals de la XCT

Dijous 7 Maig 2015 - 17:23

S’aposta per altres models de finançament vinculats als principis de la banca ètica.
 

El passat 24 d'abril el diari La Vanguàrdia publicava la notícia sobre la bona acollida que ha tingut la crida a l'estalvi ètic per a la promoció de la custòdia del territori. Concretament s'han recollit un total de 52.000€ en forma de diversos préstec personals, que seran retornats entre 6 i 12 mesos (segons el termini pactat).

Els préstecs personals XCT, no són altre cosa que un contracte privat entre dues persones (físiques o jurídiques): una que té disponibilitat temporal de diners (estalviador/a) i l’altra que en necessita, també temporalment (actualment la XCT). Amb l’objectiu d’apostar per altres models de finançament vinculats als principis de la banca ètica, que facin compatibles criteris de rendibilitat econòmica i financera amb la consecució dels objectius socials i ambientals de la XCT, es va oferir la possibilitat de dipositar els estalvis en forma d’operació de préstec personal.

Podeu consultar la noticia publicada a La Vanguàrdia en aquest enllaç.

També podeu consultar unes reflexions del coordinador de la XCT sobre aquest tema a "Falta de liquiditat, el pa nostre de cada dia del tercer sector ambiental".


 
Més, sobre...: prestecs personals , finansament , xct
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies