Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Primer itinerari forestal terapèutic potencial a Caldes de Malavella

Dijous 5 Març 2015 - 11:21

Acciónatura ha signat un acord marc amb el propietari per 5 anys on la propietat es compromet a no talar cap arbre.
 

En aquest acord marc la propietat es compromet a no talar cap arbre en els propers 5 anys, i dóna llum verda per cercar finançament per una acció de compra de drets de tala, i implantació potencial d'un itinerari forestal terapèutic, pel que ja estan cercant finançament.

La Roureda de Can Roig, al terme de Caldes de Malavella, serà el primer bosc preservat per a ús terapèutic de les comarques de Girona. Són 65 hectàrees d’un bosc premadur, amb exemplars de roures martinenc de més de 300 anys, suros de més de 250, alzines i pins pinyers d’edats similars i més joves

         

Participa al projecte Sèlvans
Si sou una empresa o particular interessat/interessada en patrocinar aquest itinerari forestal terapèutic, o algun altre dels 34 pre-identificats a la provincia de Girona, o voleu patrocinar el projecte en general així com l'estructura de suport, no dubteu en posar-vos en contacte amb Acciónatura s a info@accionatura.org .

El potencial és enorme, però també la tasca i el repte de preservar els darrers boscos madurs, i és necessari tot el recolzament possible. Es tracta, sens dubte, d'un esforç col·lectiu.

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies