Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Subvencions de la Diputació de Barcelona a entitats sense ànim de lucre de caire ambiental

Dimarts 17 Desembre 2019 - 11:27

  
La Diputació de Barcelona ha obert una línia de subvencions adreçada a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin projectes i activitats de caire ambiental als municipis de la província de Barcelona.

Les subvencions es destinaran específicament a projectes de sensibilització ambiental per a l’acció climàtica, la prevenció de residus plàstics i la conservació dels ecosistemes aquàtics continentals.

Properament es publicaran les bases especifiques de la convocatòria en aquest apartat de la web de DiBa. Tant bon punt es publiquin us ho comunicarem. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de gener del 2020.

Està previst que s’obri la convocatòria el proper 23 de desembre. Prèviament, el divendres 20 de desembre, es farà una sessió informativa per explicar les principals novetats d’aquesta convocatòria respecte a les convocatòries anteriors i aclarir dubtes.
 
Sessió informativa - 20 de desembre
De 09:30 a 11h. Sala 2B de l’Edifici del Vagó
Cal confirmar assistència a batetls@diba.cat 93 402 22 22 ext.37251.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies