Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reunió a Portugal per a la preparació d’un nou projecte LIFE

Dijous 16 Maig 2019 - 12:51

   
Els passats dies 11, 12 i 13 d’abril, part de l’equip tècnic de la XCN vam assistir a la trobada de l’European Land Conservation Network (ELCN) que es va celebrar a Carvalhais (Portugal). En aquesta trobada hi vam participar entitats de tot el territori europeu, com ho són Montis (Portugal), Nabu (Alemanya), WWF Oasi (Itàlia), ČSOP (República Txeca), Natuurpunt (Bèlgica), Eurosite, Rewilding Portugal, ADEPT (Romania) i la XCN.

L’objectiu de la trobada era, d’una banda, fer una avaluació de les accions desenvolupades per cada soci en el projecte LIFE ELCN, que finalitzarà a finals d’aquest any, i, d’altra banda, avançar en la preparació d’un nou projecte de cara als propers anys. El nou projecte, que implicarà noves entitats que no havien participat de l’anterior LIFE, té com a propòsit principal la consolidació de la xarxa europea per tal d’aprofitar les potencialitats i les sinergies entre les entitats membres de l'ELCN.

Com a resultat de la trobada, es van definir les principals línies estratègiques del nou projecte, com en són, entre d’altres:
- La capacitació de les entitats i consolidació de la xarxa europea,
- El mesurament de l’impacte de la conservació cívica i privada,
- El desenvolupament d’incentius econòmics i fiscals a la conservació,
- La implicació ciutadana i el voluntariat,
- El desenvolupament d’eines legals per a fer conservació,
- La planificació estratègica de la conservació,
- L’establiment de ponts de diàleg amb la propietat. 

Està previst presentar la sol·licitud dins de la línia de Preparatory Projects dels projectes LIFE 
Més, sobre...: projecci life , reunió , portugal
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies