Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Deduccions autonòmiques de l'IRPF. Comunicació de dades per part de les entitats beneficiàries de les donacions

Divendres 21 Desembre 2018 - 15:01

El termini de presentació és el 29 de gener. 
 
Com cada any per aquestes dates, l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha fet difusió d’una carta dirigida a entitats que estiguin inscrites en el cens d’entitats ambientals vinculades a l’ecologia i a la protecció i millora del medi ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat, i que hagin rebut donacions de persones físiques al seu favor durant l’exercici 2018, informant que han de comunicar les dades de les persones donants i les quantitats donades a l'Agència Tributària de Catalunya, amb l'objectiu de reflectir, en l'esborrany de l'impost sobre la renda de les persones físiques dels donants, la deducció corresponent a l'import de les donacions.

Podeu comprovar si la vostre entitat està registrada en aquest cens a la web del departament.


IMPORTANT NOVETAT: Presentació telemàtica obligatòria.

Tal com estableix l’ORDRE VEH/192/2018, de 13 de novembre, per la qual s'aprova el model 993 de la declaració informativa relativa a deduccions autonòmiques en l'impost sobre la renda de les persones físiques, el fitxer amb les dades referides a l’exercici 2018 s'ha de presentar telemàticament, a través de la funcionalitat habilitada.

L'accés a aquesta funcionalitat requereix identificació digital, com pot ser idCAT Mòbil o altres certificats digitals admesos per l'AOC. Podeu trobar més informació sobre l'Identificació Digital a la web de l'Agència Tributària.

Termini de presentació: de l'1 al 21 de gener de 2019.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb l'Agència Tributària de Catalunya a través del següent mail: model993@atc.cat . Trobareu més informació de les deduccions a la web de l'Agència Tributària. Us recomanem que us descarregueu l'Excel i les instruccions per omplir el formulari per la declaració de dades, que els podeu descarregar en aquest enllaç.

Recordeu que aquesta declaració és important per a totes aquelles associacions i fundacions membres registrades en el cens d’entitats ambientals, a fi que els vostres donants es puguin deduir les quantitats pertinents en la seva declaració de l’exercici 2018.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies