Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Cicle de conferències sobre Salut i Natura a la tardor

Dilluns 9 Abril 2018 - 13:58

Gràcies a la Obra Social "la Caixa", la XCT organitzarà un cicle de conferències sobre Salut i Natura al Palau Macaya.

 
Durant la tardor de 2018 la XCT organitzarà al Palau Macaya diversos workshops i conferències gràcies a un ajut atorgat per l'Obra Social "la Caixa".

Aquest cicle tractarà els reptes derivats de tenir una societat cada vegada més conscient de les dificultats i els greuges comesos en el repartiment dels recursos escassos del nostre planeta i de les greus modificacions ambientals infringides. Algunes veus s'alcen i parlen fins i tot de crisi sistèmica de la nostra societat. Aquesta preocupació desperta l’interès i la necessitat d’explorar noves vies per a avançar cap a un món més equitatiu, humà i sostenible.

Les bases necessàries per a la creació d'aquestes noves realitats socials, econòmiques i polítiques més humanitzades i vinculades a la natura, demanen una reflexió sobre l'establiment de nous paradigmes i de noves estructures més adequades a les necessitats de les persones, tenint en compte criteris psicològics, de salut i de sostenibilitat dels recursos.
 
En aquest context, han sorgit múltiples estudis que demostren els beneficis del contacte amb la natura i que evidencien els seus efectes terapèutics sobre la nostra salut.

Aquests debats serviran per establir compromisos concrets i definir una estratègia futura orientada a aportar solucions a alguns dels reptes actuals a què fa front el nostre planeta. Amb aquest cicle de jornades de debat volem fer valdre com la riquesa ambiental d’un país esdevé font de salut humana. Per assolir-ho, es preveu reunir als principals experts en aquest àmbit de coneixement innovador i emergent.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies