Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Noves infografies del projecte Access to Land

Dimarts 9 Gener 2018 - 17:17

Les noves infografies resumeixen tot el què cal saber sobre Accés a la Terra a Europa.
 
Un cop finalitzat el projecte Erasmus + Access to Land (vegeu notícia aquí), publiquem una sèrie d’infografies que resumeixen de manera gràfica i precisa la situació de l’accés a ala terra a Europa. S’han publicat com una sèrie de 12 infografies sota el títol: “garantint terra per l’agroecologia a Europa: fets i reptes”, i agrupades en tres grans temes: “la terra agrícola està amenaçada”, “els petits productors i les explotacions familiars perden terreny” i “dificultats pels productors ecològics”. Aquestes infografies mostren un escenari de pèrdua de terra agrícola a Europa, bé sigui per abandonament com males pràctiques que malmeten el sòl i recursos. Les més perjudicades són les petites explotacions, que veuen cada cop més difícil passar el seu model a noves generacions en una Europa que ha afavorit les grans explotacions i no ha donat facilitats a petits nous agricultors per accedir a la terra. Des del projecte Access to Land, hem destacat múltiples eines per revertir la situació i garantir l’accés a la terra per nous productors, amb especial focus sobre la producció agroecològica.

Podeu trobar i descarregar les 12 infografies per separat en català i castellà o bé agrupades en format póster per les tres grans temàtiques esmentades.

 
Més, sobre...: custòdia agrària , erasmus +
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies