Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La XCT rep un ajut per enfortir les entitats de custòdia del territori

Dijous 7 Setembre 2017 - 16:04

L'ajut ha estat atorgat pel Departament de Benestar de la Generalitat de Catalunya.
 
La Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) ha estat beneficiària de les subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de les polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, amb el projecte “Programa per a l’enfortiment de les entitats de custòdia del territori i augmentar la seva capacitat d’acció social”, amb un import de 8.500€.

Gràcies a aquest ajut es crearà i es difondran diversos capítols de la Guia de bones pràctiques de la XCT. Aquesta Guia té per objectiu reforçar les entitats membres de la XCT a fi que aquestes puguin portar a terme la seva activitat amb la màxima qualitat. Donat que aplicar bones pràctiques en els diversos aspectes de l’entitat és una tasca llarga en el temps, cal ajudar a prioritzar a les entitats en aquest llarg camí cap a l’enfortiment intern i de qualitat. En aquest sentit s'actualitzarà el manual d’autoimplementació que ajudarà a les entitats a definir i prioritzar la seva estratègia d’enfortiment i millora interna.

A mesura que anem avançant en aquest projecte us anirem informant! 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies