Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Grup de Treball de Custòdia Fluvial es reuneix a la Selva del Camp

Dijous 20 Juliol 2017 - 11:54

Durant el matí els membres del GTCF es van reunir. Posteriorment van poder conèixer les rieres temporals de la zona.

El passat 29 de juny es va dur a terme una nova trobada del Grup de Treball de Custòdia Fluvial (GTCF). Aquest cop la jornada es va celebrar a la Selva del Camp. Durant la primera part del matí els membres del grup es van reunir internament per tractar diversos temes: ajuts de custòdia fluvial, convenis amb l'ACA en Domini Públic Hidràulic i organització d'una jornada al novembre. Posteriorment es va realitzar una sortida tècnica per conèixer una riera temporal. El guia va ser en Jesús Ortiz de l'Associació CEN. Durant la sortida (oberta a la participació de tothom) es van visitar diversos trams de la riera temporal que passa per la Selva del Camp, tot prenent consciència de les problemàtiques existents i les accions de conservació que hi estan realitzant des de l'Associació CEN.  
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies