Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Celebració del Tàndem LAB 2017 sobre Turisme Sostenible a la Natura

Dimecres 19 Juliol 2017 - 16:04

La XCT hi va participar, aportant la seva experiència i coneixement en relació al projecte d'ecoturisme Arrèlia.cat
Text i imatges: Club Emas

El passat 23 de maig va tenir lloc, al Palau Macaya de Barcelona, la primera sessió del Tàndem LAB 2017.

Aquest any, en el marc de l’Any Internacional del Turisme Sostenible declarat per part de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), s’ha creat el grup de treball sobre el Turisme sostenible a la natura: com generar oportunitats de negoci contribuint a la conservació de la biodiversitat.

Aquesta nova experiència Tàndem LAB està formada per un grup reduït de persones que provenen d’entorns professionals i disciplines diferents que durant 2 sessions reflexionaran sobre el Turisme sostenible a la natura per tal de crear coneixement i proposar oportunitats i solucions als reptes que se’ls plantegen. Aquest espai intenta estimular iniciatives que afavoreixin la creació de nous mercats, l’eco innovació i l’increment del valor social de productes i/o serveis en aquest camp.

A la primera sessió de treball, com a introducció prèvia al treball de grup, es va fer posar sobre la taula tota la informació existent en relació al turisme sostenible a la natura, es van definir els reptes que tenim i es van plantejar els objectius i el pla de treball de les sessions. En aquesta jornada ja es va començar a treballar en els 4 reptes escollits com a prioritaris per totes les parts interessades assistents en el marc d'una dinàmica creada per aquestes sessions.

Posteriorment, en el Marketplace que se celebrarà en el marc del Fòrum d’Ecoturisme el 18 i 19 d’octubre a La Garrotxa, es continuarà treballant en els projectes i s’estudiaran les seves opcions de viabilitat.

Si vols conèixer tota la informació sobre el projecte Tàndem visita www.tandem.cat
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies