Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Jornada EMPRESA I NATURA a Terra Veritas

Dijous 1 Juny 2017 - 13:58

Serà el proper 21 de juny i compta amb el suport de Terra Veritas i la col·laboració de Tarannà, Viatges amb Sentit
En el marc de la Setmana de la Natura, el proper 21 de juny es celebra la Jornada EMPRESA i NATURA "Tots som Natura, de la consciència al compromís".

La conservació de la NATURA necessita de la corresponsabilitat de tots els agents del territori. Les EMPRESES, un dels principals actors que fan ús dels recursos naturals, hi tenen molt a dir!Durant la Jornada es donarà a conèixer, de la mà dels màxims representants d’algunes empreses del nostre país, la seva complicitat activa i voluntària per la millora del medi ambient i la sostenibilitat.

Per una banda, Silvio Elias, director general dels supermercats de productes ecològics Veritas, Felisa Palacio, directora general de Tarannà, Viatges amb Sentit, i Sergi Ferrer-Salat, president de Grup Ferrer Internacional, ens exposaran com han incorporat criteris de sostenibilitat i respecte per la natura en la missió de les seves empreses. I com han passat de la presa de consciència envers les principals problemàtiques ambientals actuals (canvi climàtic, malbaratament i sobreexplotació de recursos naturals, pèrdua de biodiversitat, contaminació, etc.) a un compromís ferm per revertir aquesta situació i contribuir-hi a partir d’una gestió empresarial responsable que garanteixi la sostenibilitat econòmica, social i ambiental dels seus negocis.

I per altra banda, Ignasi Cubiñá, director d’EcoIntelligent Growth donarà orientacions pràctiques a les empreses sobre com aplicar l'economia circular. En Joan Antoni Melé, membre del Consell Assessor de Triodos Bank explicarà com contribuir a unes finances ètiques des de les empreses. I Giuseppe Cavallo, fundador de Voxpopuli, donarà consells útils per apostar per un marqueting empresarial amb valors.

L'organització d'aquest acte ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d'Albert Bosch, l'eco-aventurer, que per segon any consecutiu ha donat suport a la Setmana de la Natura com a PADRÍ, i que ja l'any passat va protagonitzar la xerrada que duia per títol el mateix lema que la Jornada, "Tots som natura: de la consciència al compromís", i on ens explicà com connecta amb la natura durant les seves aventures i la seva evolució en la consciència i compromís amb la sostenibilitat i les iniciatives ambientals.

La jornada compta amb el suport de la cadena de supermercats VERITAS, i la col·laboració de Tarannà, Viatges amb Sentit, que editarà un vídeo resum de les principals conclusions i reflexions de l'acte. 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies