Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'ACA aprova un model marc de conveni de custòdia fluvial

Divendres 3 Febrer 2017 - 11:46

L'apovació es va fer el passat desembre
El passat mes de desembre el Consell d'administració de l'Agència Catalana de l'Aigua va aprovar el model de Conveni de custòdia fluvial, i va publicar una entrada al seu blog dedicat a la custòdia fluvial. Aquest model permetrà que les entitats que tinguin iniciatives de custòdia fluvial amb actuacions periòdiques en domini públic hidràulic tinguin un acord formalitzat amb l'òrgan gestor. De moment aquesta opció és per a les conques internes de Catalunya, tot i que s'està estudiant les possibilitats per fer-ho extensiu a la resta del territori.

En aquests moments encara no s'ha fet efectiva la firma de cap conveni ja que des Grup de treball de custòdia fluvial de la XCT i l'ACA estem treballant per establir els procediments i la informació necessària en cada cas. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la XCT a través de mmaso@custodiaterritori.org. En breu us donarem més detalls.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies