Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La XCT es reuneix amb la Comissió Europea per exposar el potencial de la custòdia del territori en les polítiques de conservació europees

Dimecres 1 Febrer 2017 - 16:16

El President de la XCT es va reunir amb el Director de Capital Natural i el cap de l'Unitat del Programa LIFE de la DG de Medi Ambient 
El passat 31 de gener, Marc Vilahur, president de la XCT, i Miquel Rafa, director de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera, es van reunir a Brusel·les amb 4 representants de la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea: Humberto Delgado Rosa, director de Capital Natural, Robert Flies, conseller de Capital Natural, Jean-Claude Merciol, cap de l'Unitat del Programa LIFE i Dr. Nicola Notaro, cap de l'Unitat Natura

Durant la reunó, el president de la XCT va exposar als representants de la Comissió Europea el desenvolupament i l'evolució de la custòdia del territori a Catalunya, l'aplicació de la custòdia del territori en espais Xarxa Natura 2000, i l'estreta col·laboració amb el govern de Catalunya.

Durant la reunió es va poder copsar l'interès de la Comissió Europea en les oportunitats que ofereix la custòdia del territori per a la gestió de les polítiques de conservació de la natura definides per la Comissió Europea, i especialment en la gestió de la Xarxa Natura 2000.

Per altra banda, es van mostrar molt interessats en participar a la trobada europea de custòdia del territori prevista per la tardor d'enguany.

Va ser una molt bona oportunitat per donar a conèixer la gran tasca que les entitats de custòdia estan desenvolupant a Catalunya, i per mostrar que la XCT juga un rol clau en la configuració d'una Xarxa Europea de Custòdia del Territori.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies