Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Jornada Com garantir el cumpliment dels acords de custòdia a llarg termini

Dijous 1 Desembre 2016 - 14:30

Es celebrarà el proper 16 de desembre a Madrid
El reconeixement de la custòdia del territori depèn del desenvolupament de projectes que tinguin una aportació efectiva a la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat, i del seu manteniment al llarg del temps. Per fer-ho possible és necessari, per una part, garantir una base legal sòlida i un seguiment i avaluació dels resultats; i per l’altra, la capacitat de les entitats per invertir els recursos necessaris amb la deguda transparència i rendició de comptes, gràcies a una bona organització i gestió interna. Assegurar les dues vessants és un dels objectius de la Guia de Bones pràctiques, que es presenta com una guia metodològica d’utilitat per a les entitats de custòdia del territori.

Durant la jornada es presentaran els resultats del projecte "Compromiso de la custodia del territorio: cómo garantizar el cumplimiento de los acuerdos a largo plazo", que hem desenvolupat al llarg del 2016, en concret els models d’estatuts per a entitats de custòdia, la Bona pràctica en conflicte d’interessos en custòdia i les bases per a un registre d’acords i entitats de custòdia. Aquests elements són clau per avançar en el manteniment d’acords a llarg termini, i podran aportar noves eines a les entitats de custòdia per aconseguir-ho.

Podeu descarregar-vos el programa complet. Per més informació poseu-vos en contacte amb Montse Masó (mmaso@custodiaterritori.org)
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies