Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Subscripció al butlletí del projecte Access to land

Dijous 9 Juny 2016 - 16:45

Si voleu estar informats del projecte, su recomanem subscriure'us al butlletí!
 

Des del projecte "Erasmus + partnership for Fostering Access to land (2014-17)", en el qual hi participa la XCT, s'ha llançat una web per fer difusió dels objectius del projecte.

Si voleu estar informats de les novetats del projecte, us recomanem que us subscriviu al butlletí!

Podeu subscriure-us al projecte a través del següent link: www.accesstoland.eu


El projecte Access to Land
La xarxa "Access to Land" reuneix organitzacions base de tot Europa per compartir experiències i promoure la importància de l'accés a la terra per a la transició agroecològica i la renovació generacional. Aquesta xarxa va ser fundada el 2012 arrel del projecte Grundtvig partnership 2012-4 i comprèn al voltant de 12 orgnitzacions.

Les organitzacions que formen part de la xarxa treballen en conjunt per enfortir el coneixement pràctic - tant per als problemes com per a les solucions - en l' àmbit de l'accés a la terra dels pagesos agroecològics. Per tant el seu objectiu és promoure l'aparició i consolidació d'iniciatives de base, treballant per assegurar l'accés a la terra i la custòdia del territori, així com el foment d'una evolució més àmplia de les polítiques i regulacions sobre l'ús i maneig de la terra a nivell nacional i europeu.

Les activitats principals del projecte són l'intercanvi d'experiències, la comunicació i sensibilització, la recerca i la documentaió, el treball en xarxa i la defensa dels seus objectius arreu d'Europa.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies