Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: LIFE and Land Stewardship

Dimarts 12 Gener 2016 - 13:15

El equip de treball extern del LIFE (NEEMO) va publicar el setembre passat una guia temàtica sobre el projecte LIFE i la custòdia del territori anomenat LIFE and Land Stewardship: current status, challenges and opportunities, el qual pensem que és una lectura molt recomanable.

L'informe, de més de 200 pàgines, avalúa la contribució que ha fet el programa LIFE en implicar els propietaris privats en la conservació de la natura i del territori. L'informe també explora com els projectes LIFE poden contribuir encara més a la creació i consolidació d'acords de custòdia del territori a tot Europa.

L'informe es va publicar en un moment en el qual s'estava debatent activament (i encara ara) a la UE, en el context del Primer Congrés Anual de la ILCN a Berlín (19 - 21 octubre 2015) o seguit de la publicació el juny de 2015 d'un estudi de la UE sobre "Alternative Ways to Support Private Land Conservation".

L'objectiu dels autors de l'informe és promoure l'adopció de pràctiques de custòdia del territori en una escala més àmplia, i consolidar les pràctiques de la custòdia que fins ara només s'han utilitzat esporàdicament.

El podeu descarregar en el següent enllaç:
http://ec.europa.eu/environment/life/publications/lifepublications/generalpublications/documents/life_land_stewardship.pdf
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies