Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE del mes: Manual d'implementació de Bones Pràctiques per la Custòdia del Territori

Dimecres 2 Desembre 2015 - 11:25

Ja està disponible el Manual d'Implementació de bones pràctiques, el qual resumeix la Guia i en ressalta el més rellevant per tal d'orientar les entitats a aplicar-les.
El Manual d’aplicació resumeix la Guia i ressalta allò més rellevant per a prioritzar per on començar a treballar a l’hora de implantar les bones pràctiques en la realització d’acords i en la gestió dels projectes de custòdia. Així, per a cada grup de bones pràctiques s’ha resumit les seves recomanacions i recursos principals en un esquema.

El resultat és aquest Manual d’implementació que pretén orientar a les entitats sobre com començar a aplicar les Bones pràctiques i és un complement a l'eina de gestió dels acords de custòdia (EGAC) que també està disponible per a les entitats de custòdia. Amb tot, es vol oferir un servei a les entitats per tal que puguin millorar la gestió i la qualitat dels seus acords.

Podeu descarregar el Manual d'Implementació de Bones Pràctiques aquí.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies