Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Incentius Fiscals per al Tercer Sector amb la reforma fiscal

Dimarts 10 Novembre 2015 - 16:09

Amb la nova reforma fiscal es modifiquen les deduccions per donacions, que s'incrementen fins al 35% en l'IRPF i al 40% en l'Impost de Societats.
Un dels objectius de la reforma fiscal que s'està duent a terme des del Ministeri d'Hisenda és el creixement econòmic, per això una de les mesures que s’han aprovat és l’increment dels percentatges de les deduccions generals per donacions, per incentivar el creixement i el desenvolupament social i la creació de llocs de treball en els col·lectius més necessitats.

Pel que fa a l’IRPF aquesta deducció general passa del 25% al 30%. A més hi haurà un augment de cinc punts en el cas de donacions reiterades durant 3 anys a una mateixa entitat, per fomentar així la fidelització en les donacions.

Un altre incentiu que vol fomentar el micromecenatge i fer-lo extensiu a tota la societat, és la creació d’una nova deducció que serà del 75% sobre els primers 150 euros aportats per cada donant.

La reforma fiscal ha establert també modificacions en l’Impost de Societats pel que fa a les deduccions generals per donatius. En aquest cas es passa del 35% al 40% per a donacions mantingudes durant tres anys a la mateixa entitat. A més, les empreses i entitats tindran un major estalvi fiscal per aquestes deduccions en la seva quota de l’Impost de Societats, amb la reducció prevista del tipus general, que passarà del 30% al 25%.

Text extret de: xarxanet.org
Més, sobre...: import , incentius , fiscalitat , reforma fiscal
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies