Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Delta Birding Festival 2015 - Resum de la jornada!

Dimecres 28 Octubre 2015 - 12:22

La segona edició del Delta Birding Festival, que es va celebrar el 18, 19 i 20 de setembre de 2015, va ser un èxit d'assistència amb prop de 2.000 persones que van participar en les quasi 100 activitats que es van oferir durant aquest festival ornitològic i de natura al Delta de l'Ebre.

El Delta Birding Festival ha tancat la seva segona edició amb un gran èxit d’assistència, amb prop de les 2.000 persones que han participat en les quasi 100 activitats que s’han ofert durant el festival, entre les quals destaquen conferències, tallers, sortides en vaixell, safaris fotogràfics o sortides per principiants.

El festival ha sabut combinar els interessos dels ornitòlegs més especialitzats del país, que han pogut trobar tallers, conferències, safaris fotogràfics i sortides en vaixell del més alt nivell amb un públic més aficionat o familiar, que també tenia activitats i tallers per començar a aprendre a gaudir de l’ornitologia en un entorn privilegiat.

Enguany, els organitzadors del Festival (Fundació Catalunya-La Pedrera, la botiga Oryx i l’Institut Català d’Ornitologia) han editat un video que resumeix les experiències viscudes durant els 3 dies que va durar aquest festival de la ornitologia. Com ja es va fer a la primera edició, els beneficis obtinguts per la venda d’entrades es destinaran a un projecte de conservació dels ocells, que enguany és la col·laboració en la confecció del Nou Atles d’ocells nidificants de Catalunya.

El projecte d'ecoturisme ARRÈLIA impulsat per la XCT va estar present al Delta Birding Festival 2015 amb un estand compartit amb la Reserva Natural de Sebes, del Grup de Natura Freixe.

Podeu veure el vídeo resum dels resultats del festival en aquest enllaç: https://vimeo.com/143125006 

Si voleu saber més sobre el festival, visiteu la seva pàgina web: http://www.deltabirdingfestival.com
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies