Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Debat sobre el futur Registre d’acords i entitats de custòdia de Catalunya, en el marc del projecte "Mejorando custodia"

Dimarts 20 Octubre 2015 - 17:18

El passat dia 9 d’octubre es va realitzar el taller “Posem-nos al dia pel futur Registre d’acords i entitats de custòdia de Catalunya!” a Vic.
En el marc del projecte "Mejorando la custodia. Desarrollo de compromisos hacia estándares de calidad en custodia del territorio", impulsat per la xct amb el suport de la Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, es va realitzar el taller “Posem-nos al dia pel futur Registre d’acords i entitats de custòdia de Catalunya” a Vic.

Sergi Marí, coordinador de la xct, va presentar la proposta de registre d’acords i entitats que s’ha presentat a la Generalitat de Catalunya des de la xct. El document busca l’objectiu final de tenir eines per aconseguir implantar desgravacions fiscals a Catalunya (desgravacions per a la propietat tipus IRPF, transmissions i altres tipus d’impostos).

El futur registre demanarà certs requisits a complir per les entitats de custòdia del territori i pels contractes de custòdia. Per ajudar a aquest compliment i al funcionament de les entitats, la xct posarà a l’avast la Guia de bones practiques per a les entitats de custòdia del territori.

En el taller es van presentar bones pràctiques sobre Selecció i avaluació d’iniciatives de custòdia, Contacte amb la propietat, Establiment d’acords de custòdia vàlids i funcionals, Compliment i seguiment dels acords de custòdia a llarg termini i sobre Aliances, així com recursos per assolir les recomanacions que es presenten.

Així mateix, entre les entitats presents, es van debatre les principals dificultats que es trobarien per complir les recomanacions proposades i les possibles solucions per assolir-les.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies