Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La XCT participa a la Greenweek 2015

Dijous 2 Juliol 2015 - 17:17

  

El passat 3-5 de juny es va celebrar a Brusel·les la Greenweek (www.greenweek2015.eu), la major conferència anual en política ambiental d'Europa, organitzada per la Comissió Europea. Sota el lema "La nostra salut, la nostra riquesa", la temàtica d'aquesta edició s'ha centrat en la natura i la biodiversitat".

En Marc Vilahur, de la Fundació Emys hi va assistir en representació de la XCT. L'esdeveniment va ser una bona oportunitat per teixir xarxa, fer nous contactes i conèixer de primera mà les polítiques de la Comissió Europea amb temes com la custòdia del territori. Destacar que la XCT també va tenir presència a l'esdeveniment gràcies a un stand del projecte LandLife. 

Una de les sessions que va tenir lloc durant la Greenweek va ser "Engaging and rewarding private landowners: can we find new ways?", on es va debatre sobre el paper de la custòdia per a la conservació d'espais naturals. A la web de la Greenweek us podeu descarregar les presentacions que es van mostrar durant aquesta sessió. 

              

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies