Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El 19 de juny celebrem l'assemblea anual de la Xarxa

Dijous 4 Juny 2015 - 09:14

 
El divendres dia 19 de juny la XCT celebra la seva assemblea anual, a la Reserva Natural de Sebes, a Flix, i amb la col·laboració logística del Grup Natura Freixe. A més d’estar destinada a representants de les entitats membres, hem de dir que també es tracta d’una reunió oberta a qualsevol persona interessada en la custòdia del territori. L’atractiu de l’assemblea de divendres augmenta amb la visita tècnica a la Reserva Natural prevista per al dijous a la tarda. Una activitat organitzada com un “paquet” que inclou la pernoctació. 

Us animem doncs a participar. L’assemblea d’una organització com la nostra és segurament més important encara que una assemblea d’entitat de primer grau o de caràcter més homogeni que la XCT. La diversa tipologia de membres que conformen la nostra xarxa és d’una gran riquesa, un dels nostres punts forts, però hem de saber treure’n profit desenvolupant el contacte, el coneixement i la interrelació. L’assemblea és l’ocasió d’or per fer-ho. És un bon moment per parlar del que s’ha fet en 2014, per avaluar-ho, i també per acordar com s’ha d’enfocar el treball immediat. L’equip tècnic de la XCT exposem i responem. I això ens ajuda a tots a entendre millor la diversitat d’expectatives que genera el moviment de la custòdia, i com servir-les tant bé com sapiguem.

Ens agradaria, per tant, que l’exposició de la memòria de l’any 2014 no sigui una formalitat sinó una oportunitat per reflexionar-nos i millorar la nostra feina en comú. Esperem dels participants la inquietud necessària per a un debat animat.

Per si fos poc, enguany, es renova el Consell de Membres, el principal òrgan de govern de la XCT. El Consell sortint, a partir de les candidatures rebudes, ens proposa un nou Consell més ampli en número i que combina, a parts pràcticament iguals, la continuïtat i la renovació.

Amb tot això al programa convindreu amb mi que l’interès de la reunió està assegurat.

Us recomanemq ue feu un cop d'ull al programa de l'Assemblea.
Sergi Marí. Coordinador XCT

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies