Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria de concessió d'ajudes de la Fundación Biodiversidad

Dimecres 4 Febrer 2015 - 09:30

 

Objecte de les ajudes. Estan relacionades amb les línies que integren el pla d’actuació aprovat anualment pel patronat de la Fundación Biodiversidad:
 
- Biodiversitat terrestre – dotació de 1.700.000 €
- Biodiversitat marina i litoral – dotació de 600.000 €
- Canvi climàtic i qualitat ambiental – dotació de 300.000 €

A la convocatòria d’ajudes es detallen els programes específics en els que s’ha d’emmarcar el projecte que presenteu (les temàtiques de cada línia d’actuació). També hi trobareu els detalls sobre com presentar les vostres propostes. Veureu que a la Línia d’actuació Biodiversitat terrestre es detalla específicament la custòdia del territori: "BT7. Impuls de noves eines de conservació de la biodiversitat” (custodia del territori, bancs d’hàbitats, etc).

L’import màxim que es pot concedir per a cada sol·licitud d’ajuda no pot ser superior a 100.000 €. L’import màxim d’ajuda concedida no podrà superar el 70% del total del pressupost del projecte presentat.

Cada entitat pot presentar fins a un màxim de 2 propostes.

Beneficiaris dels ajuts: entre els beneficiaris s’hi poden presentar entitats locals que estiguin integrades en xarxes , programes o plans d’àmbit estatal que, per les seves característiques, afectin a més d’una Comunitat Autònoma. En aquest sentit, recordeu que la xct us pot fer una carta de suport a la vostra iniciativa i destacar que participeu en xarxes d’àmbit superior a la comunitat autònoma.

El termini màxim per presentar les propostes és el 15 de juliol de 2015. No obstant, es realitzarà una primera resolució parcial per a les sol·licituds presentades fins el 15 d’abril.

Per a més informació consulteu la pàgina web de Fundación Biodiversidad on trobareu informació d'interès: bases de la convocatòria, documentació a presentar, preguntes freqüents, etc...

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies