Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Cròniques del CONAMA sobre emprenedoria social i economia verda

Dijous 15 Gener 2015 - 13:36

La xct va oferir 6 beques per assistir al CONAMA, gràcies al finançament de Fundación Biodiversidad
La 12a edició del Congreso Nacional de Medio Ambiente (CONAMA) celebrat a Madrid el passat 24 - 27 de novembre va comptar amb l'assistència de diversos representants d'entitats de custòdia catalanes

Gràcies al projecte "Foment de l'empreneduria social en l'economia verda de la custòdia del territori", finançat per la Fundación Biodiversidadvam oferir un total de 6 beques a representants d'entitats de custòdia interessats en l'emprenedoria social i en l'economia verda.

El congrés ha permès adquirir coneixements en camps com l'emprenedoria social, l'economia verda i el turisme de natura, entre d'altres. 

A continuació us facilitem les cròniques realitzades per algunes de les entitats beneficiàries: 

- Laura Mejías, Consorci del Lluçanès.
- Guillem Mas, Paisatges Vius
- Òscar Pauner, Submon.
- Oriol Costa, Dynamis.I són redactades a partir de la seva participació en algunes de les següents sessions que van tenir lloc durant el CONAMA:

- Temàtica rural: "Turismo en espacios naturales como oportunidad para las comunidades locales", "Experiencias innovadoras en el Medio Rural".
- Temàtica biodiversitat: "Empresa y biodiversidad", "Bancos de hábitat y custodia del territorio", "Capital natural".
- Altres: "Proyectos I+D+ i generadores de empleo en el marco del desarrollo sostenible", "Empleo a bordo: impacto socio-economico de un model pesquero sostenible".

Aquí podreu trobar més informació sobre aquestes sessions.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies