Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premi Natura 2000 de la Comissió Europea

Dijous 4 Desembre 2014 - 13:53

 

La Comissió Europea ha convocat el Premi Natura 2000 de l'any 2015 i ha obert el procés de candidatures. L'objectiu d'aquest premi és comunicar l'èxit de la Xarxa Natura 2000 a la societat i demostrar la seva importància per a la conservació del patrimoni natural .

Per assolir-ho busca premiar l'excel·lència en la gestió i promoció de la Xarxa Natura 2000 i els seus objectius així com conscienciar sobre la Xarxa i els seus beneficis als ciutadans europeus.

Categories del premi
- Conservació
- Beneficis socio-econòmics
- Comunicació
- Conciliant interessos / percepcions
- La cooperació transfronterera i la creació de xarxes

Respecte a l'edició anterior s'ha inclòs una nova categoria " Premi Ciutadans Europeus " on s'anima al públic a votar per la seva candidatura favorita.

Qui hi pot participar?
El premi està obert a la participació de qualsevol entitat implicada en activitats vinculades amb Natura 2000. Són elegibles administracions públiques , empreses , gestors , propietaris , organitzacions no governamentals , institucions educatives i persones físiques dels 28 estats membres .

Premi
Els guanyadors dels cinc premis de categoria i premi Ciutadà rebran un trofeu, juntament amb una petita contribució financera per ajudar a donar suport als seus projectes de conservació en el futur. La Comissió també ajudarà en l'organització d'esdeveniments de promoció locals dels països dels guanyadors. A més, es convidarà els guanyadors a escriure un breu article sobre com gastar els diners del premi, que serà publicat a la web del premi.Termini 

El termini per presentar les candidatures finalitza el 21 de gener de 2015 i els guanyadors s'anunciaran en una cerimònia d'alt nivell a Brussel·les el 21 de maig de 2015 " Dia Natura 2000 " .

Per a més informació sobre les bases del premi i com presentar-se consulteu http://ec.europa.eu/environment/nature/natura2000/awards/ o contacteu amb n2000awards@adelphi.de

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies