Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Desconnecta i re-connecta’t amb la natura!

Dimecres 10 Setembre 2014 - 09:30

Creieu que desconnectem o, simplement, tornem a connectar?
De ben segur que tots els que llegiu aquest blog us passa el mateix: quan marxeu de vacances i us perdeu pel bosc, us relaxeu a la platja sentint les onades del mar o gaudiu d’una posta de sol, us envaeix un sentiment de tranquil·litat i de benestar. Sovint, ens diem a nosaltres mateixos o ho expliquem als amics i companys de feina, “com he desconnectat aquestes vacances!”.
 
Però creieu que desconnectem o, simplement, tornem a connectar?

Desconnectem de la oficina, de les responsabilitats, de l’estrès… de tot allò que ens hem inventat i que ens allunya del nostre veritable ser. Tornem a connectar amb la natura, amb allò que és nostre, amb el nostre entorn, amb allò que ens dóna la vida i allò que constitueix el nostre hàbitat natural, sense el qual no seriem qui som.
           
Quan posem atenció sobre una pedra bonica, un arbre centenari o un animal que se’ns creua pel camí, els percebem, els reconeixem, i llavors se’ns transmet alguna cosa de la seva essència, de la connexió que compartim tots els éssers vius. I, en adonar-te’n, una sensació d’harmonia profunda t’envaeix, sents la dimensió inexplicable de la naturalesa, que no pot ser compresa amb el pensament, sinó amb les emocions.

No estem separats de la natura; tots som part de la Vida, que es manifesta en incomptables formes, totes elles completament interconnectades.

Per això, us animo a gaudir de la natura, a experimentar aquesta sensació única i a mantenir-vos connectats, amb la veritable i única connexió, durant aquest estiu, durant la Setmana i durant tot l’any!

I com que hi ha tantes formes diferents de connectar amb la natura com persones, volem que les compartiu amb nosaltres, com han estat fent moltes persones arreu d’Europa durant aquests darrers mesos! Participa a la campanya #connectnature de la 2a Setmana Europea de Custòdia del Territori, del 26 de setembre al 5 d'octubre!
 
Escull només una mestra: la naturalesa. “Rembrandt”

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies