Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

S'ha inaugurat Can Moragues, un nou centre gestionat per la Fundació Emys

Dimecres 10 Setembre 2014 - 16:53

El passat 6 de setembre es va realitzar la inauguració del nou centre.
 

L'espai que s'ha inaugurat oficialment aquest dissabte té com objectiu convertir-se en un centre de referència per al desenvolupament sostenible en àmbit català.

          

Les tasques per reconstruir tota la finca - de titularitat municipal però cedida a la Fundació Emys per 20 anys- van començar ara fa quatre anys. Des del 2011, més de 70 voluntaris, agrupacions escoltes i veïns de la comarca han sumat esforços per tirar endavant el projecte.

Can Moragues compta amb un obrador des d'on es produiran melmelades ecològiques, un espai museístic que impulsarà tota mena d'activitats com visites guiades, una 'agrobotiga' i un bar per donar a conèixer els beneficis dels productes ecològics i de gestió sostenible.  Des de la Fundació Emys, i a través de la Fundació Astres, l'entitat donarà feina a persones en risc d'exclusió social amb discapacitats intel·lectuals que treballaran creant i produint les melmelades. 

          
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies