Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuts a la recerca de la Fundació BBVA

Divendres 30 Maig 2014 - 15:15

La Fundación BBVA ha obert una convocatòria d’ajuts a la recerca, en la qual inclou a una línia de projectes de recerca en ecologia i biologia.

Aquesta línia vol col·laborar en projectes de recerca associats a actuacions de restauració i conservació d’hàbitats i espècies amenaçades juntament amb organitzacions conservacionistes i agències públiques.

En aquesta temàtica es concediran un màxim de 5 ajudes, d’un import brut màxim de 100.000€ cadascuna (iva inclòs) per a executar projectes de conservació durant 2 anys.

Poden optar a aquests ajuts investigadors o grups de recerca d’universitats públiques o privades i d’altres institucions públiques o privades  no lucratives i amb una activitat investigadora significativa. La persona principal del projecte ha de tenir el títol de doctor, per això us animem a que pugueu establir col·laboracions amb universitats i centres de recerca. En cas que necessiteu alguna referència, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Els ajuts cobreixen equipament, personal investigador, despeses de viatges, material fungible destinat al projecte, i altres despeses necessàries i costos indirectes associats a la realització del projecte.

Les sol·licituds s’han de presentar en castellà abans del 5 de setembre de 2014 a les 20.00h. La resolució es farà el 6 d’octubre.

Podeu consultar més informació sobre la convocatòria i el model de sol·licitud en aquest enllaç.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies