Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Associació Paisatges Vius signa un nou acord de custòdia a la finca de Coma-Serra

Dijous 8 Maig 2014 - 15:34

L'acord s'ha signat amb l'objectiu de restaurar punts d'aigua, recuperar pastures i promoure un bosc ben estructurat.


El passat 1 de maig Paisatges Vius i Xavier Qurante, propietari de la finca de Coma-Serra (Rupit i Pruit), van formalitzar una col·laboració que han estat negociant els darrers mesos en forma d’acord de custòdia.


A partir d’ara la finca d’en Xavier, de 10 hectàrees de superfície, s’incorpora als espais en custòdia de Paisatges Vius al Collsacabra amb els següents objectius de conservació: la restauració de punts d’aigua, la recuperació de pastures i la promoció d’un bosc ben estructurat.

L’acord es va signar per 5 anys prorrogables i les dues parts adquireixen una sèrie de compromisos entre els que destaquen, per part de Paisatges Vius: redactar un Pla de Gestió, restaurar una bassa o col·locar de refugis per la fauna. Per part de la propietat ens cedeix la gestió dels ambients aquàtics i aplicarà una sèrie de mesures agroambientals, entre d’altres.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies