Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Representants de la XCT es reuneixen amb el Conseller Santi Vila

Dijous 3 Abril 2014 - 18:04

El passat 27 de març la presidenta i el coordinador de la xct, Montse Barniol i Sergi Marí, es van reunir el Conseller de Territori i Sostenibilitat, el Sr. Santi Vila i el Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, el Sr. Josep Llebot.


Durant la reunió es va tractar principalment sobre la continuïtat del pla de treball conjunt a favor de la custòdia del territori a Catalunya que les dues institucions tenen en vigor fins a finals de 2014, tot partint d'un balanç satisfactori des del punt de vista d'ambdues parts. En el marc d'aquesta col·laboració, els representants de la xct van posar a consideració del Conseller i el Secretari la necessitat d'impulsar una fiscalitat favorable a la custòdia. Aquest impuls s'ha d'acompanyar d'un avanç en dos altres temes: el registre d'entitats de custòdia i l'homologació dels acords de custòdia.

Finalment, la Montse Barniol va convidar el Conseller a participar en els actes solemnes d'obertura del Congrés Europeu de Custòdia del Territori, que la xct està organitzant per al mes de novembre d'enguany, i que és una de les accions culminants del projecte europeu Landlife.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies