Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Premis al Talent Jove per la Gestió sostenible de l’aigua de la Fundación Botín

Dijous 3 Abril 2014 - 12:33


La Fundació Botín, en el marc de l’Observatori de l'Aigua, convoca tres premis a la innovació i a la difusió d'idees, projectes i tecnologies desenvolupades per joves professionals amb resultats  per a la gestió sostenible de l'aigua.

La convocatòria està oberta a creadors, investigadors, tecnòlegs, emprenedors socials, activistes o comunicadors que hagin contribuït a la gestió sostenible de l'aigua, nascuts en data posterior a l'1 de gener de 1979.

Modalitats dels premis
- Modalitat A. Tecnologies que contribueixin a la gestió sostenible de l'aigua en qualsevol àmbit , utilització o lloc .
- Modalitat B. Models de gestió que permetin un estalvi d'aigua , millorin la seva gestió , augmentin la productivitat eco-social o contribueixin a la conservació.
- Modalitat C. Projectes i activitats en l'àmbit de la societat civil, la comunicació, la participació de la societat i l'emprenedoria social que contribueixin a millorar la gestió de l'aigua, la consciència ciutadana i el consum responsable .

El premi en cada modalitat consistirà en un pagament en metàl·lic de 1.500 €.

El termini de sol·licitud i presentació de la documentació finalitza el 31 de juliol de 2014 i l'adjudicació es farà pública el dia 1 d'octubre de 2014.

La sol· licitud i presentació de la documentació es realitzaran en línia, en aquest enllaç, on també hi trobareu les bases de la convocatòria.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies