Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct participa a la taula rodona "La importància de la biodiversitat" de la 50a Jornada Corresponsables

Dilluns 31 Març 2014 - 14:53

Les Jornades Corresponsables són l'acte anual de referència envers la Responsabilitat Social Empresarial 
El Taller Corresponsables 'La importància de la biodiversitat', promoguda per Gas Natural Fenosa, va ser moderat per Juan Royo, director de culturaRSC.com.

Com a ponent, Francesc Giró, director Acciónatura, va posar en relleu que "la nostra societat evoluciona positivament, malgrat som una cultura poc coneixiedora de la biodiversitat" i va destacar que "en paral·lel al creixement de l'interès per la RSE hi hagut també un augment de l'interès per l'àmbit ambiental i la protecció de la biodiversitat".

Per altra banda, Idoia Arauzo, directora de l'oficina de Barcelona d'Ecounion, va senyalar que "hi ha major sensibilitat amb la biodiversitat perquè estem en l'era de la informació, pero hem de ser conscients de la complexitat dels problemes que s'estan generant amb la globalització". En aquest sentit, Arauzo va remarcar el paper de les persones afrimant que "la ciutadania és el motor de canvi".

José García, del departament de Desenvolupament Sostenible de Gas Natural Fenosa, es va centrar en el rol de la Administració i va asegurar que "el seu paper regulador és quelcom molt necessari, però l'Administració també té un paper d'ajuda a projectes de RSE i de col·laboració en projectes d'interès mutu". García va afegir que "les empreses del sector de l'energia hem anat esdevenint més exigentes amb nosaltres mateixos, més enllà de la pròpia legislació".

Finalment, Sandra Carrera, responsable d'Emprenedoria de la Xarxa de Custodia del Territori, va afirmar que "des de la Xarxa apostem per la biodiversitat amb varis programes, com per exemple amb la recent creació del Primer Fons Privat de Conservació de la Biodiversitat de Catalunya". Carrera va fer especial èmfasi en que "per sort, les grans empreses aposten més per la RSE, però també les pimes han d'empoderar-se en aquest sentit".


Font: Corresponsables (@Corresponsables)
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies