Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

V Convocatòria del Programa Talento Solidario 2014

Dijous 6 Febrer 2014 - 13:18


La Fundación Botín convoca una nova edició del programa Talento Solidario, una iniciativa d'inserció laboral destinada a la contractació de professionals que es trobin en situació d'atur i vulguin orientar la seva activitat professional cap el Tercer Sector.

L’objectiu del programa és professionalitzar i dinamitzar el sector social tot fomentant la contractació de professionals qualificats i fomentant el treball en xarxa dins del sector.

El programa es desenvolupa en 2 convocatòries diferents:
a) Convocatòria per a entitats sense ànim de lucre que vulguin iniciar un projecte innovador i que necessitin contractar a un professional amb talent.

b) Una 2ona convocatòria (posterior a la primera) per a professionals en situació d’atur que vulguin desenvolupar un projecte dels presentats per una de les entitats que hagin sigut premiades a la convocatòria.

La Fundació Botín seleccionarà primer els millors projectes que ens presentin les organitzacions, trobarà els professionals més idonis per poder desenvolupar-los i finançarà a les organitzacions el cost de la contractació d'aquests professionals durant el termini d'un any, amb possibilitat de pròrroga d'un any més per a aquelles organitzacions que ho necessitin per poder assolir els objectius proposats.

Com presentar-s’hi:
- Omplint el formulari de sol·licitud
- Resum detallat del projecte
- Un vídeo presentant l’entitat i el projecte.

Import: fins a un màxim de 40.000€ per a contractar a un professional.

Termini: Podeu presentar la vostra proposta fins el 21 de febrer.

Per a més informació consulteu les bases de la convocatòria.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies