Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Disponibles les versions impreses del Manual "Conservar la natura entre tots. La custòdia del territori, una eina per implicar la societat en la gestió del patrimoni natural a Europa"

Dijous 5 Desembre 2013 - 13:28

El manual ha estat editat en dos formats: una versió curta disponible en anglès, castellà, català, francès i Italià i una versió electrònica i extensa (e-Manual) en anglès
Podeu consultar ambdues versions del manual “Conservar la natura entre tots. Manual sobre custòdia del territori, una eina per implicar la societat en la gestió del patrimoni natural a Europa”  en el següent link: http://www.landstewardship.eu/land-stewardship/download-archive/category/test 

Si estàs interessat/da en rebre una copia de la versió reduïda del manual en qualsevol dels idiomes disponibles,  posa’t en contacte amb asubirana@custodiaterritori.org

El manual ha estat produït en el marc del projecte LandLife i té com a objectiu comunicar la custòdia del territori, els instruments i les eines per a implementar-la, utilitzant una àmplia aproximació europea. El manual mostra el gran potencial de la custòdia com a una eina per a la conservació de la natura i la biodiversitat a Europa.

El manual inclou consells pràctics sobre com crear i millorar les pràctiques i iniciatives de custòdia del territori, tenint en compte les diferents perspectives dels agents del territori involucrats, des de propietaris, organitzacions públiques i privades fins el públic en general i els ciutadans. També descriu com les iniciatives coordinades de custòdia del territori contribueixen a la implementació de polítiques europees  com Natura 200 i la Política Agrària Comuna (PAC).

NOTA: La versió online és un document de 180 pàgines. La versió curta és una síntesis de 40 pàgines.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies