Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Nova col·laboració entre la xct i la URV a l'assignatura Clínica Jurídica

Dimecres 27 Novembre 2013 - 13:35

Aquest any, els alumnes del Master Oficial de Dret Ambiental que imparteix la Universitat Rovira i Virgili estudiaran novament els contractes de custòdia del territori
La col·laboració entre la xct i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV ha estat continuada des que l'any 2005 vam entrar en contacte amb el Dr. Sergio Nasarre a propòsit de la regulació dels patrimonis fiduciaris a Catalunya. Des de llavors han estat múltiples les col·laboracions en jornades, articles i, especialment en la docència d'una sessió sobre custòdia del territori dins el Master Oficial de Dret Ambiental.

Enguany, per segona vegada, un grup d'alumnes del màster estudiaran els contractes de custòdia del territori dins l'assignatura Clínica Jurídica. Els alumnes han rebut l'encàrrec de la xct de desenvolupar una regulació civil del contracte de custòdia del territori a Catalunya i el seu règim d'incentius fiscals: tutoritzats pel professor Maties Vives, hauran de lliurar a la xct un informe i proposta d'articulat.

L'interès d'aquesta col·laboració rau, no únicament en el resultat efectiu que rep la xct -un material notable de reflexió acadèmica sobre la custòdia del territori-, sinó sobretot en l'aportació divulgativa que suposa entre els futurs professionals del dret ambiental.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies