Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Hem obert una borsa d'oportunitats d'acords de custòdia

Divendres 20 Setembre 2013 - 10:05

La borsa d'oportunitats s'adreça exclusivament a entitats de custòdia membres de la xct que estiguin donades d'alta al campus xct (àrea de membres).
 
A partir d'avui està operativa aquesta borsa d'oportunitats que podeu trobar al Campus xct. La seva funció és posar en contacte entitats de custòdia amb persones interessades en la custòdia del territori, ja sigui  per que són propietàries de finques i estan interessades en establilr acords, ja siguin persones interessades a comprar finques per després establir-hi acords, ja siguin persones que volen vendre les seves finques. La borsa d'oportunitats està dividida en aquests tres apartats que poden consultar únicament les entitats de custòdia usuàries del Campus, que a més rebran les ofertes a la seva adreça electrònica a mesura que es vagin publicant. Actualment ja hi ha entrades diverses ofertes que han arribat a la xct en els darrers mesos.

Les dades publicades no inclouen les de contacte de la persona interessada, que les podeu obtenir posant-vos en contacte amb l'oficina tècnica de la xct, tal com us indiquem a la pròpia borsa d'oportunitats.

Esperem que aquest nou recurs serà de gran utilitat per agilitzar la feina de la xct alhora de posar en contacte entitats i propietaris. És una aplicació més del Campus xct a la que podeu accedir si hi esteu interessats posant-vos en contacte amb Montse Masó mmaso@custodiaterritori.org o Hernan Collado hcollado@custodiaterritori.org.
Més, sobre...: acords de custodia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies