Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria de Millora de la Gestió d'entitats 2013 de la Fundació Pere Tarrés

Dijous 5 Setembre 2013 - 11:52


La Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés obre la convocatòria de millora de la gestió d'entitats no lucratives, amb l'objectiu de capacitar els equips directius de les entitats per tal de millorar l'eficiència, la gestió i l'impacte de l'organització en la societat.

Aquesta convocatòria té 5 modalitats (podeu veure una explicació de cada una en els enllaços corresponents):

- Millora de la gestió interna
- Plans d'empresa social
- Innovació i sostenibilitat
- Millora de la gestió del voluntariat
- Pla de comunicació

Aquestes consultories estan valorades entre 2.500 i 3.500 euros.

El termini és obert fins el 31 de desembre de 2013.  Actualment disposen de finançament extern per a començar els processos de millora en 23 entitats a partir de setembre de 2013, i per això des de la xct recomanem que aquelles entitats que estigueu interessades pugueu fer la sol·licitud el més aviat possible

De totes maneres, la Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés treballa de manera continuada per aconseguir finançament extern per al desenvolupament d'aquests processos. En cas de disposar-ne, les entitats poden ser requerides a aportar una petita part d'aquest preu.

La sol·licitud per a participar en aquesta convocatòria es realitza a través d'un formulari molt senzill, en les bases de la convocatòria.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies