Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Estem preparant un taller jurídic de custòdia del territori a Madrid per a la tardor de 2013

Dijous 5 Setembre 2013 - 12:17

La xct, amb el suport de Fundación Biodiversidad, està preparant un taller jurídic que serà el primer d'aquestes característiques a nivell estatal.
A Catalunya han tingut lloc des de 2005 tres esdeveniments dedicats als contractes de custòdia del territori, la seguretat jurídica i la seva fiscalitat, amb la valuosa col·laboració del Col·legi de Notaris de Catalunya, del Deganat de Registradors de Catalunya i de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. En aquests moments estem perfilant el programa d'un primer taller d'abast estatal que té l'objectiu de compartir els darrers avenços en qualitat i seguretat jurídica dels acords de custòdia, inquietuds i reptes comuns.

El taller tindrà lloc en una data encara no determinada durant aquesta tardor lligada a la reunió de l'Assemblea del Foro de Redes i Entidades de Custodia del Territorio. Constarà de dos blocs: un bloc teòric on s'exposaran les principals novetats i un bloc pràctic de recollida de reptes, dubtes i casos pràctics que es durà a terme amb una metodologia distesa i accessible a tots els públics. Properament anirem informant de les novetats pel que fa a l'organització.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies