Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participa en el helpdesk LandLife: un fòrum per a impulsar la custòdia del territori!

Dijous 5 Desembre 2013 - 17:18

El Helpdesk és un fòrum que permet realitzar qualsevol pregunta  relacionada amb la custòdia del territori, que serà resposta per un equip d’assessors amb l’objectiu d’impulsar la custòdia a  Europa.
El Helpdesk és una comunitat online que posa aquest coneixement al servei d’organitzacions i entitats públiques i privades contribuint a donar a conèixer els mecanismes de custòdia del territori.

El helpdesk està dirigit a organitzacions de custòdia del territori, ONGs, propietaris, administracions local i regionals i altres agents del territori involucrats en projectes de custòdia, i ofereix la possibilitat de participar en una plataforma d’aprenentatge i networking per compartir coneixement i establir contactes amb l’equip d’assessors i experts en custòdia del territori arreu d’Europa. 

Pots participar a través de dues opcions: esdevenint un a ssessor LandLife o realitzant preguntes relacionades amb la custòdia del territori i la conservació de la natura que seran respostes per l’equip d’assessor.


Qui pot ser un assessor LandLife?
Qualsevol persona amb experiència i coneixement sobre els temes relacionats amb la custòdia del territori i conservació de la natura pot ser un assessor LandLife. A més de donar resposta als dubtes i preguntes i ajudar a les organitzacions donant resposta als seus dubtes i preguntes, participaràs en una plataforma d’aprenentatge col·laborativa i de networking tot compartint i establint contacte amb altres assessors i experts en custòdia del territori a nivell europeu. La participació com a assessor és completament voluntària. La xct facilitarà un sistema de registre de voluntaris i un certificat de participació en cas de necessitat.

La plataforma del helpdesk està disponible en diferents idiomes: Anglès, castellà, català,francès i italià.  

Si vols formar part de l’equip d’assessor LandLife o tens una pregunta relacionada amb la custòdia del territori, visita el web http://www.helpdesk.landstewardship.eu

Per a més informació sobre el projecte LandLife contacta amb Pilar Rodríguez prodriguez@custodiaterritori.org

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies