Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Continuem treballant per a formular eines efectives en custòdia del territori

Dijous 6 Juny 2013 - 10:08

Durant el juny i juliol treballarem intensament per desenvolupar el primer esborrany dels indicadors d'impacte i efectivitat de la custòdia del territori. Les entitats que ho desitgeu podeu participar-hi aportant la vostra opinió i experiència.
Durant aquest juny i juliol treballarem intensament amb diferents entitats en el desenvolupament del sistema d'indicadors d'impacte i efectivitat de la custòdia del territori. Aquest estudi s'emmarca en el projecte Noves eines per la qualitat i l'efectivitat de la custòdia del territori.

L'estudi el realitza Limonium i Cedricat, i durant aquest mes de juny faran entrevistes a les 5 entitats escollides per a participar en les diferents accions del projecte. No obstant, l'objectiu és aconseguir un sistema que pugueu utilitzar sense dificultats, i que sigui de la màxima utilitat. Per aconseguir-ho, com més entitats participeu en aquesta primera fase de recopilació d'informació de projectes de custòdia, més ajustat serà el sistema a la realitat de la custòdia del territori a Catalunya.

Aquesta primera fase consta d'una entrevista personal, o bé de respondre un qüestionari on-line. Idealment, les entitats que hi participeu també us demanarem que proveu el sistema d'indicadors que s'estableixi durant el seu test. De totes maneres, si només voleu/podeu participar en alguna d'aquestes fases no hi ha cap problema. Si voleu participar del projecte i ajudar-nos a desenvolupar aquest sistema innovador d'indicadors (gairebé no tenim referències d'altres sistemes similars), us podeu posar en contacte amb Montse Masó a través del correu mmaso@custodiaterritori.org.

Paral·lelament també estem desenvolupant una nova eina online per a fer el seguiment dels acords de custòdia. Si teniu suggeriments, tant siguin nous com basats en l'ús de la base de dades del Protocol de seguiment de la xct, també els podeu fer a la mateixa direcció de correu electrònic.

Esperem la vostra participació!

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies