Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct col·labora al debat de cloenda de la Jornada Nous Reptes en Conservació de la Natura

Dilluns 20 Maig 2013 - 18:51

Debat intens i divers sobre conservació de la natura a La Pedrera
El 2 i 3 de maig la Fundació Catalunya-La Pedrera va organitzar la Jornada de debat Nous reptes de conservació de la natura a l'auditori de la Pedrera a Barcelona. Aquí podeu consultar-ne el programa que vam difondre des de la xct, i aquí trobareu les presentacions dels diferents ponents de la jornada.

La xct va col·laborar en l'organització del debat, on finalment va haver-hi canvis i hi van participar: Esteve Corbera, investigador de la UAB en medi ambient i desenvolupament humà; Salvador Grau, Cap de Servei de Planificació de l'Entorn Natural (Departament de Territori i Sostenibilitat); i, Ignasi Rodríguez, Subdirector General de Biodiversitat (Departament d'Agricultura). El debat va tenir un format de tertúlia entre els tres participants, amb suggeriments i preguntes del públic a través de targetes i a #NousReptesNatura al twitter.  En finalitzar el debat es van visualitzar els seus elements clau a través d'aquesta imatge elaborada a partir del resum de la sessió que va fer Gemma Monclús de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

La jornada va comptar amb la cloenda de Marta Subirà, Directora General de Polítiques Ambientals, que va exposar de manera detallada les actuacions que desenvolupala seva direcció general en aquests moments en relació a les temàtiques tractades en la jornada.

Imatge: Fundació Catalunya - la Pedrera.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies