Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Un nou manual per avaluar els acords de custòdia del territori

Dijous 2 Maig 2013 - 17:05

La Fundación Internacional para la Restauración de Ecosistemas (FIRE)  ha editat el “Manual temático para evaluar el éxito de diferentes tipos de acuerdos de custodia del territorio”.
Aquest manual es basa en les diferents tipologies d'acord de custòdia signats per aquesta entitat (finques agrícoles i/o ramaderes, cinegètiques, i finques públiques, majoritàriament gestionades per ajuntaments) i estableix models d'avaluació per a cadascuna d'aquestes tipologies. L'objectiu, però, és que sigui extrapolable per altres entitats de custòdia per a realitzar la seva avaluació de l'èxit dels seus acords de custòdia del territori.

S'ha desenvolupat en el marc del projecte Aplicación de Protocolos de seguimiento del éxito de acuerdos de custodia del territorio de proyectos de restauración ecológica en campos”, beneficiari de la convocatòria d'ajudes de 2011 de la Fundación Biodiversidad. En el marc d'aquest projecte s'han creat diferents models d'acords de custòdia segons la tipologia de propietat i usuaris, i de les actuacions de conservació i restauració ecològica proposades. Així es pretén que els acords siguin més fàcilment aplicables, avaluables, comparables i sigui més fàcil el seguiment, i la millora continua.

Consulteu el manual a través d'aquest enllaç.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies